Veelgestelde vragen

Staat je vraag er niet bij? Stuur een mail naar sollicitatie@jbbrabant.nl

+
-
Ik twijfel of ik aan de vacature-eisen voldoe. Wat kan ik doen?

De eisen die in de vacature vermeld staan, zijn harde eisen. Als je twijfelt of je eraan voldoet, stuur dan vóór je solliciteert een mailtje naar de afdeling HRM van Jeugdbescherming Brabant. Ons adres is: sollicitatie@jbbrabant

+
-
Wat gebeurt er met mijn online open sollicitatie?

Je ontvangt direct een ontvangstbevestiging nadat we je sollicitatie hebben ontvangen. We bekijken je inzending en als je aan onze functie-eisen voldoet, voegen we je sollicitatie toe aan een lopende procedure. Hierover ontvang je bericht. Lukt dit niet, dan kijken we of het zin heeft je gegevens een half jaar in portefeuille te houden. Of we helpen je met een ander advies op weg. We proberen je binnen een week een reactie te geven.

+
-
Hoe verloopt de sollicitatieprocedure?

Alle sollicitatiebrieven komen centraal binnen bij de afdeling HRM. Na ontvangst stuurt die afdeling je een ontvangstbevestiging. Daarna gaan de brieven naar de vestiging, waar de vacature loopt. Daar lezen ze je brief, waarna eventueel een uitnodiging voor een gesprek volgt.

+
-
Moet ik voorkeurslocaties aangeven in mijn online sollicitatie?

Wanneer je niet wordt aangenomen op een functie en we je gegevens in portefeuille houden, kom je automatisch in aanmerking voor een nieuwe passende vacature op de locatie(s) die je hebt aangegeven. Dus: als je bereid bent op meerdere locaties te werken, maak je een grotere kans op een baan.

+
-
Tot wanneer kun je solliciteren op een vacature?

Tot de sluitingsdatum van de vacature (staat in de vacaturebeschrijving) of zolang de vacature op deze website staat.

+
-
Hoe kom ik achter de status van mijn sollicitatie? 

Neem contact op met HRM via e-mail sollicitatie@jbbrabant.nl

+
-
Hoe kan ik solliciteren voor een stage?

Stuur een korte brief met je motivatie. Geef duidelijk aan wanneer en bij welk onderdeel (en vestiging) je stage wilt lopen. Stuur je brief naar sollicitatie@jbbrabant.nl